Job Days

Jobdag Technici NMBS Merelbeke

08 jul.
- - Merelbeke
Heb je een diploma of relevante ervaring in een technische richting? Wil je graag een vaste job in een groot en dynamisch bedrijf, een mooi salaris, veel
afwisseling en ook nog ruimte voor je privéleven? Wij zijn op zoek naar technici voor onze werkplaats in Merelbeke.
Meer info Lees minder

Iets voor jou?

Schrijf je nu snel in voor onze Jobdag. Je krijgt er alle info over werken bij de Spoorwegen en je kan er jouw toekomstige collega’s ontmoeten. 

Je kan de dag zelf deelnemen aan de selecties tot en met het medisch onderzoek in Merelbeke. En misschien ga je wel naar huis als onze nieuwe collega!

Locatie

Tractiewerkplaats Merelbeke: Gontrodestraat 222, 9050 Gentbrugge (afstappen aan station Merelbeke)

Jobnews

Wist je dat je als laatstejaarsstudent kan solliciteren bij De Spoorwegen?

- - België
Bij De Spoorwegen willen we iedereen de kans geven om zijn/haar talenten te ontplooien, daarom kan je voor statutaire functies al solliciteren als je nog in je laatste jaar zit.
Meer info Lees minder

Klik hier voor een overzicht van alle jobs. 

Steun voor werkattitude op school

- - Vlaanderen
De Spoorwegen hechten veel belang aan deze waarden en stappen daarom graag mee in het SODA-project. SODA staat voor stiptheid, orde, discipline en attitude. Dit project werd opgestart door de Gentse school KTA MoBi.
Meer info Lees minder

Leerlingen van technische en beroepsscholen beschikken vaak over competenties die de arbeidsmarkt nodig heeft. De technische kennis die jongeren opdoen tijdens hun opleiding kunnen ze bewijzen met hun diploma. Dankzij het SODA-attest kunnen leerlingen nu ook aantonen dat ze onmisbare gedragskenmerken bezitten. Met onze steun hopen we hiervan een succes te maken. 

Voor meer informatie over dit project kan je contact opnemen met Jelke Huybrechts (HR Rail) op het nr. 02 525 38 73 of via e-mail: jelke.huybrechts@hr-rail.be.