Job Days

Jobnews

Opleiding onderhoudsmechanieker

Competentiecentrum VDAB - Herentals
Ben jij werkzoekend en heb je interesse in een job als onderhoudsmechanieker in de centrale werkplaats Mechelen of de tractiewerkplaats Antwerpen-Noord? Heb je interesse voor techniek, maar niet het juiste diploma? Of moet je je kennis van mechanica grondig opfrissen? Ben je leergierig en gemotiveerd? Heb je geen hoogtevrees en een zeer goede kennis van het Nederlands?
Meer info Lees minder

De Spoorwegen en VDAB organiseren een opleiding onderhoudsmechanieker.

Wanneer? Van midden januari tot eind mei 2018.

Waar? In het competentiecentrum van VDAB in Herentals.

Verplichte infosessie en preselectie? 19/10, 6/11, 17/11 en 4/12 bij VDAB in Herentals

Interesse? Voor meer info over de opleiding, infosessies en de preselectie kan je terecht bij Annick Ennekens, annick.ennekens@vdab.be (tel: 014 36 91 57).

Schrijf je nu in!

Wist je dat je als laatstejaarsstudent kan solliciteren bij De Spoorwegen?

- - België
Bij De Spoorwegen willen we iedereen de kans geven om zijn/haar talenten te ontplooien, daarom kan je voor statutaire functies al solliciteren als je nog in je laatste jaar zit.
Meer info Lees minder

Klik hier voor een overzicht van alle jobs. 

Steun voor werkattitude op school

- - Vlaanderen
De Spoorwegen hechten veel belang aan deze waarden en stappen daarom graag mee in het SODA-project. SODA staat voor stiptheid, orde, discipline en attitude. Dit project werd opgestart door de Gentse school KTA MoBi.
Meer info Lees minder

Leerlingen van technische en beroepsscholen beschikken vaak over competenties die de arbeidsmarkt nodig heeft. De technische kennis die jongeren opdoen tijdens hun opleiding kunnen ze bewijzen met hun diploma. Dankzij het SODA-attest kunnen leerlingen nu ook aantonen dat ze onmisbare gedragskenmerken bezitten. Met onze steun hopen we hiervan een succes te maken. 

Voor meer informatie over dit project kan je contact opnemen met Jelke Huybrechts (HR Rail) op het nr. 02 525 38 73 of via e-mail: jelke.huybrechts@hr-rail.be.