Jobnews

Stationsactie treinbestuurder

18 aug.
Brugge, Gent-Sint-Pieters - Brussel-Centraal en Antwerpen-Centraal
Heb je interesse om treinbestuurder te worden? Wil je weten wat de job allemaal inhoudt of gewoon eens je rijvaardigheden testen op onze simulator? Kom dan langs in het station van Brugge, Gent, Brussel of Antwerpen!
Meer info Lees minder

Wist je dat er drie soorten bestuurders zijn bij de Spoorwegen? Een treinbestuurder vervoert reizigers, een bestuurder rangeringen maakt reizigerstreinen klaar voor vertrek en een bestuurder technische werktreinen voert werken uit aan het spoor.

Welk type bestuurder schuilt er in jou? Bezoek onze stand in onderstaande stations en test je rijvaardigheden op onze verschillende treinsimulators. Misschien ga je wel naar huis met een mooie prijs!

Bovendien staan onze treinbestuurders klaar om al je vragen te beantwoorden. Leer alle aspecten van de job kennen. Welk diploma moet je hebben? Krijg je een opleiding? Aarzel niet om je meest prangende vragen te stellen. Want deze job kies je niet zomaar!

Bezoek tussen 9u tot 17u onze stand in onderstaande stations:

18/8 Brugge
21/8 Gent-Sint-Pieters
23/8 Brussel-Centraal
24/8 Antwerpen-Centraal

Tot binnenkort!

Wist je dat je als laatstejaarsstudent kan solliciteren bij De Spoorwegen?

- - België
Bij De Spoorwegen willen we iedereen de kans geven om zijn/haar talenten te ontplooien, daarom kan je voor statutaire functies al solliciteren als je nog in je laatste jaar zit.
Meer info Lees minder

Klik hier voor een overzicht van alle jobs. 

Steun voor werkattitude op school

- - Vlaanderen
De Spoorwegen hechten veel belang aan deze waarden en stappen daarom graag mee in het SODA-project. SODA staat voor stiptheid, orde, discipline en attitude. Dit project werd opgestart door de Gentse school KTA MoBi.
Meer info Lees minder

Leerlingen van technische en beroepsscholen beschikken vaak over competenties die de arbeidsmarkt nodig heeft. De technische kennis die jongeren opdoen tijdens hun opleiding kunnen ze bewijzen met hun diploma. Dankzij het SODA-attest kunnen leerlingen nu ook aantonen dat ze onmisbare gedragskenmerken bezitten. Met onze steun hopen we hiervan een succes te maken. 

Voor meer informatie over dit project kan je contact opnemen met Jelke Huybrechts (HR Rail) op het nr. 02 525 38 73 of via e-mail: jelke.huybrechts@hr-rail.be.

Job Days

Jobdag NMBS Schaarbeek

29 sep.
- - Schaarbeek
Heb je een diploma of relevante ervaring in een technische richting? Wil je graag een vaste job in een groot en dynamisch bedrijf, een mooi salaris, veel afwisseling en ook nog ruimte voor je privéleven? Wij zijn op zoek naar Bankwerker-bestuurder werkplaats rollend materieel & Technisch controleur reizigerstreinen voor Schaarbeek.
Meer info Lees minder

Je krijgt er alle info over werken bij de Spoorwegen en je kan er jouw toekomstige collega’s ontmoeten. 

Je kan de dag zelf deelnemen aan de selecties tot en met het medisch onderzoek in Schaarbeek. En misschien ga je wel naar huis als onze nieuwe collega!

Locatie

Tractiewerkplaats Schaarbeek: Prinses Elisabethplein 6 1030 Brussel

Schrijf je hier voor Bankwerker : https://www.despoorwegenwervenaan.be/Jobs/jobs-nl/jobs-statutair/Bankwerker-bestuurder-werkplaats-rollend-materieel-JOBDAY-29-09-2017 

Schrijf je hier voor Technisch controleur reizigerstreinenhttps://www.despoorwegenwervenaan.be/Jobs/jobs-nl/jobs-statutair/Technisch-controleur-reizigerstreinen-JOBDAY-29-09-2017