Corona: belangrijk bericht

Heb je interesse in één van onze uitdagende jobs? Solliciteren blijft mogelijk.

Eerst en vooral willen we je hartelijk bedanken voor je interesse in onze jobs. Ook tijdens deze moeilijke periode helpen we je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe job. Job events en sollicitatiegesprekken in onze kantoren of werkplaatsen zijn momenteel niet mogelijk. Voor de meeste vacatures kunnen de interviews wel online gebeuren. Solliciteren voor één van onze vele uitdagende jobs blijft dus mogelijk! Hieronder vind je meer informatie over hoe dat kan en bij wie je terecht kan met al je vragen.

Je hebt nog niet gesolliciteerd, maar wil dat graag doen? Solliciteren kan nog steeds!

Ben je geïnteresseerd in één van onze jobs? Je kan nog steeds solliciteren via deze jobsite. Onze recruiters doen er alles aan om je zo snel mogelijk verder te helpen, hou er wel rekening mee dat de verwerking van je sollicitatie mogelijk iets langer kan duren dan normaal.

Was je ingeschreven voor een job event?

Er stonden in maart en april heel wat events gepland waar je terechtkon voor allerlei info over onze jobs. Deze  job events (infosessies, meet & greet trains, jobtrein, job days, …) zijn helaas afgelast. Voorlopig kunnen er alvast tot 19 april ook geen job events meer georganiseerd worden. Van zodra dat terug mogelijk is, vind je ze opnieuw terug op onze jobsite.

Wil je nu al graag meer info over de job van jouw dromen? Bij elke vacature staan de contactgegevens vermeld van een medewerker. Aarzel niet om hem/haar te bellen of mailen voor meer info over de job.

Had je al een sollicitatie lopen?

We contacteren je per mail of per telefoon en geven je meer info over het vervolg. In veel gevallen kan het vervolg van de sollicitatie online gebeuren.

Hoe verloopt zo’n online sollicitatie?

Als op basis van je kandidatuur blijkt dat je het juiste profiel hebt (diploma, ervaring, …) kan een recruiter je uitnodigen voor een online sollicitatiegesprek. Deelnemen is erg eenvoudig. Heb je er nog geen ervaring mee? No worries: we helpen je graag op weg!

Contacteer ons bij vragen. We staan voor je klaar.

Je kan terecht bij de contactpersoon waarvan je de gegevens eerder had gekregen als je bijvoorbeeld al was uitgenodigd voor een event of gesprek, of op ons gratis nummer: 0800/35 116. Ook als je nog geen sollicitatie had lopen, maar graag info wilt over één van onze vele jobs, kan je op dit nummer terecht of op het nummer van de contactpersoon op de vacaturepagina. We helpen je graag verder!

Alvast bedankt voor je begrip en vooral: stay safe en blijf in uw kot!

Tot binnenkort!

Zin om mee te bouwen aan de trein van morgen? De juiste medewerker voor de juiste spoorwegjob, dat is de taak van HR Rail. HR Rail is de juridische werkgever van het spoorwegpersoneel en ondersteunt het personeelsbeleid via een jarenlang uitgebouwde expertise.

Meer info

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België: sporen, wissels, bruggen, tunnels, overwegen en seinen. We sturen ook alle treinen aan die op ons spoornet rijden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Zo geraken dagelijks meer dan 600.000 reizigers en jaarlijks 50 miljoen ton goederen veilig op hun bestemming. 

Meer info

NMBS is de belangrijkste spoorweguitbater in België. Ze doet reizigerstreinen rijden, onderhoudt en vernieuwt treinmaterieel en is verantwoordelijk voor de stationsinfrastructuur.

Meer info