5 sep.

Job Day Technici - Melle

Melle

Werken in de polyvalente werkplaats van Melle is werken aan de mobiliteit van morgen en dit in de nieuwste werkplaats van Vlaanderen!

De polyvalente werkplaats van Melle is de meest recente werkplaats van NMBS. Ze werd in oktober 2018 in gebruik genomen. Dagelijks werken er 400 mensen om dieseltractie - en elektrisch materieel te onderhouden, schouwen, herstellen en reinigen.

De werkplaats is uitgerust voor het onderhoud van het moderne materieel. Zo heeft de werkplaats een onderhoudshal van 200 m lang en speciale platformen om aan het dak van het materieel te kunnen werken, maar ook een ondervloerdraaibank om wielstellen te herprofileren.

We zijn op zoek naar technici (met een specialisatie in mechanica of elektromechanica) om ons team in Melle of Kortrijk te versterken.

Je vindt in onderstaande PDF-document meer informatie over de jobinhoud, de diplomavereisten en ons aanbod. 

Op zaterdag 5 september nodigen we je graag uit om onze werkplaats te komen ontdekken! Je krijgt een rondleiding en legt onmiddellijk daarna een sollicitatiegesprek af. Ben je geslaagd? Dan ga je naar huis met een concreet loonsvoorstel en kan je snel bij ons aan de slag!

 Schrijf je hieronder in.

Inschrijven

NMBS is de belangrijkste spoorweguitbater in België. Ze doet reizigerstreinen rijden, onderhoudt en vernieuwt treinmaterieel en is verantwoordelijk voor de stationsinfrastructuur.

Meer info

Job Day Melle


Nieuw privacy beleid van HR Rail

HR Rail verwerkt uw gegevens conform de nieuw Europese Algemene Verordening Gegevensverwerking.
HR Rail, de juridische werkgever, werft aan voor Infrabel, NMBS en HR Rail

Lees de volledige privacyverklaring hier

Bewaar mijn gegevens om later gecontacteerd te worden voor andere gelijkaardige vacatures of om ingelicht te worden over jobevents.