22 jun.

Job Day treinbegeleider (Oost-Vlaanderen)

Aalst, Dendermonde, Geraardsbergen, Oudenaarde

Heb je interesse in de job van treinbegeleider? En wil je werken in jouw regio?

Schrijf je dan in voor de Job Day in Aalst, Dendermonde, Geraardsbergen of Oudenaarde en kom alles te weten over het beroep!

Schrijf je nu in!

Welke stappen doorloop je?

  1. Schrijf je in en kies onmiddellijk in welk station je wilt opstappen voor de Job Day.
  2. Na je inschrijving volgt een cv-screening.
  3. Is die positief? Dan kan je online testen afleggen. Je krijgt een mailtje met een link om computertesten af te leggen. Deze bestaan uit een Franse taaltest (eliminerend) en een situationele test (niet-eliminerend). Daarnaast peilen we tijdens een telefonisch gesprek naar je motivatie, je kennis van het Frans en geven we je meer info over de job van (eerste) treinbegeleider.
  4. Als je geslaagd bent voor de Franse taaltest word je uitgenodigd voor de Job Day. Je krijgt ook een persoonlijkheidsvragenlijst (niet-eliminerend) die je thuis kan invullen.
  5. Job Day: je stapt op in een station naar keuze (zaterdag 22 juni: Dendermonde, Oudenaarde, Geraardsbergen of Aalst). Op de trein leer je op een interactieve manier de job van (eerste) treinbegeleider kennen.
    Nadien leg je een psychologische test af. Als die positief is, doe je aansluitend een sollicitatiegesprek. In dit gesprek peilen we naar je motivatie, competenties en kennis van het Frans.
  6. Medisch onderzoek.
  7. Alles in orde? Dan bezorg je ons nog enkele documenten: diploma, uittreksel strafregister, uittreksel geboorteakte, …
  8. Je bent helemaal klaar om te starten aan de opleiding!

Schrijf je nu in!

NMBS is de belangrijkste spoorweguitbater in België. Ze doet reizigerstreinen rijden, onderhoudt en vernieuwt treinmaterieel en is verantwoordelijk voor de stationsinfrastructuur.

Meer info