30 mrt.

Job Day

Kortrijk

Een veilig, kwalitatief en modern spoornet uitbaten… Dat is onze job, elke dag opnieuw. Kom jij met ons mee werken aan duurzaam vervoer voor de samenleving?

Wil jij een job met impact? Zet jij elke dag jouw talenten in voor de mobiliteit van morgen?

Onze technische ploegen zorgen voor een goed onderhouden spoorinfrastructuur. Hierdoor kunnen de meer dan 4.000 treinen die dagelijks op ons spoornet rijden, vlot en in alle veiligheid op hun bestemming geraken.

Wil jij er mee voor zorgen dat jaarlijks meer dan 600.000 reizigers en 50 miljoen ton goederen veilig vervoerd kunnen worden? Wil jij deel uitmaken van onze teams die verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en vernieuwen van wissels, bovenleidingen, elektrische installaties, seinen, spoordetectiesystemen, overwegen…? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij leiden je volledig op; doorgroeien doe je zelf.

Schrijf je hieronder in.

Voor vragen kan je terecht bij Rimke Debeuf op het nummer 02/525 44 07 of via mail rimke.debeuf@hr-rail.be.

Inschrijven

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België: sporen, wissels, bruggen, tunnels, overwegen en seinen. We sturen ook alle treinen aan die op ons spoornet rijden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Zo geraken dagelijks meer dan 600.000 reizigers en jaarlijks 50 miljoen ton goederen veilig op hun bestemming. 

Meer info

Job Day Infrabel KortrijkNieuw privacy beleid van HR Rail

HR Rail verwerkt uw gegevens conform de nieuw Europese Algemene Verordening Gegevensverwerking.
HR Rail, de juridische werkgever, werft aan voor Infrabel, NMBS en HR Rail

Lees de volledige privacyverklaring hier

Bewaar mijn gegevens om later gecontacteerd te worden voor andere gelijkaardige vacatures of om ingelicht te worden over jobevents.

  • Geen CV bij de hand? Geen probleem. Je krijgt een mail van ons om je profiel aan te vullen, voeg daar zeker je CV toe als je graag wil deelnemen aan een selectiegesprek op onze Job Day.
  • Wil je gewoon langskomen ter informatie, dan hoef je geen CV toe te voegen.
  • Als je tijdens de job day toch nog aan een gesprek wil deelnemen, volgt er eerst een voorafgaand gesprek om na te gaan of je beantwoordt aan het profiel van de functie waarvoor je wil solliciteren.

  

Op onze jobday van 30 maart in Kortrijk werven we aan voor volgende profielen: