23 mrt.

Selectiedag Denderleeuw

Denderleeuw

Steden, maar ook mensen met elkaar verbinden… Dat is waar wij ons elke dag opnieuw voor inzetten. Wil jij ook elke dag meebouwen aan de mobiliteit van morgen?

Onze technische ploegen zorgen voor een goed onderhouden spoorinfrastructuur. Hierdoor kunnen de meer dan 4.000 treinen die dagelijks op ons spoornet rijden, vlot en in alle veiligheid op hun bestemming geraken.

Wil jij deel uitmaken van onze ploegen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en de vernieuwing van sporen, wissels, bovenleidingen, seinen, overwegen…?

Wij hebben technische jobs in de aanbieding in regio Denderleeuw, Dendermonde en Aalst. Op deze selectiedag heb je de kans om te solliciteren voor één van onze jobs en verneem je meteen of je bij ons kan beginnen. Wie weet ga je dus nog dezelfde dag naar huis met een contract op zak!

Past deze datum écht niet voor jou? Solliciteer dan zeker via de normale weg voor een van onze technische jobs! Onze recruiters zullen je dan opbellen met een voorstel voor een andere datum.

Interesse? Kom dan zaterdag 23 maart (tussen 9u en 15u) langs in het LCI van Denderleeuw, Kouterbaan 161, 9470 Denderleeuw. Breng zeker je CV mee. 

Voor vragen kan je terecht bij Rimke Debeuf op het nummer 02/525 44 07 of via mail rimke.debeuf@hr-rail.be  

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België: sporen, wissels, bruggen, tunnels, overwegen en seinen. We sturen ook alle treinen aan die op ons spoornet rijden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Zo geraken dagelijks meer dan 600.000 reizigers en jaarlijks 50 miljoen ton goederen veilig op hun bestemming. 

Meer info