ICT

De ontwikkelingen staan niet stil. Als bedrijf moet NMBS deze ontwikkelingen zo goed mogelijk opvolgen en dat kan niet zonder medewerkers die voortdurend digitale systemen optimaliseren. Achter de schermen van het treinverkeer werken honderden informatica-specialisten. Als informaticus werk je aan vernieuwende projecten en zorg je mee voor vlotte digitale communicatie naar reizigers en (interne) klanten.

NMBS levert IT-diensten, projecten en procesondersteuning voor de verschillende directies en dochterondernemingen en doet dit in samenwerking met dochteronderneming YPTO.

Waarom kiezen voor NMBS?

  • Afwisselend werk in een aangename sfeer.
  • Een gevarieerd takenpakket in een technologische sector met stabiele perspectieven.
  • Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen: regelmatig volg je opleidingen om kennis te maken met de nieuwste systemen en programma’s.
  • Diverse doorgroeimogelijkheden.
  • Een aantrekkelijk loonpakket met verschillende aanvullende voordelen.
  • Een goede balans tussen werk- en privéleven.

Heb je meer interesse in het spoornet? Infrabel biedt heel wat jobs binnen het domein ICT. Meer info over hun jobs vind je op de website.

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België: sporen, wissels, bruggen, tunnels, overwegen en seinen. We sturen ook alle treinen aan die op ons spoornet rijden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Zo geraken dagelijks meer dan 600.000 reizigers en jaarlijks 50 miljoen ton goederen veilig op hun bestemming. 

Meer info

NMBS is de belangrijkste spoorweguitbater in België. Ze doet reizigerstreinen rijden, onderhoudt en vernieuwt treinmaterieel en is verantwoordelijk voor de stationsinfrastructuur.

Meer info