Doe een stage

Stage doen bij de Belgische spoorwegen: de uitgelezen kans om ervaring op te doen!

Wil je alles te weten komen over het reilen en zeilen van de Belgische spoorwegen? Wij hebben talrijke mogelijkheden om studenten een stage aan te bieden in zeer diverse domeinen. Zo kan je een stage doen als ingenieur, technicus, communicatie- of HR-medewerker, ICT-specialist...noem maar op! Deze stages zijn onbetaald, maar de ervaring compenseert dit ruimschoots. Misschien kan je nadien wel bij ons aan de slag?

Bovendien heb je keuze tussen 3 bedrijven:

NMBS

NMBS is het belangrijkste vervoersbedrijf van het land. Van Antwerpen tot Aarlen, van Oostende tot Eupen: de trein is overal in België.

Interesse?  Je vindt een overzicht van het stageaanbod per opleidingsniveau op de website van NMBS.  

Infrabel

Infrabel is de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet. Denk maar aan sporen, wissels, seinen, overwegen of hoogspanningsmasten.

Interesse?  Je vindt een overzicht van het stageaanbod op de website van Infrabel.  

HR Rail

HR Rail is de juridische werkgever van al het spoorwegpersoneel. De verantwoordelijkheden van HR Rail? Aanwerving, payroll, interne mobiliteit tot IT-tools om alles vlot te laten verlopen. Zin om mee te werken aan een modern HR-beleid voor al het spoorwegpersoneel? En ervoor te zorgen dat de juiste medewerker op de juiste plaats zit?

Interesse? Mail je CV en motivatiebrief door naar stages@hr-rail.be.